A Rush Of Coldplay

 

EUROPAS BEDSTE COLDPLAY TRIBUTE.

Med mere end 60 millioner solgte albums og hele 15 radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Viva la vida og Paradise, har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

 

At lave et Coldplay tribute-band kræver i den grad musikere, der kan løfte opgaven. At skabe Coldplays udtryk kræver benhårdt arbejde. Derfor har det været vigtigt del for A Rush Of Coldplay at levere varen 110 og overvinde publikum, hvorfor der hverken gås på kompromis med lyden eller det visuelle.

 

Det danske tribute-band, A Rush of Coldplay 4 mands store besætning genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at ramme et af verdens største rockbands så tæt som muligt. Så er du til Coldplay, er det et MUST at opleve A Rush Of Coldplay.  De ligner dem, de genskaber dem og de leverer til fulde.

 

A Rush of Coldplay består af:

Thomas Sørensen: Vokal/Piano/Guitar

Steffen Smith: Guitar/Kor

Joel Andersen: Bas/Kor

Jeppe Schaumburg: Trommer