Grumpynators

 

Grumpynators store styrke, er deres rå og upolerede live-optræden. De kommer buldrende som en stor amerikansk V8’er, med overbevisende energi, nerve og power som hver gang smelter band og publikum sammen til en uforglemmelig koncertoplevelse. 

Med sig har de deres helt egen form for Rock ‘n’ Roll, kaldet Motorbilly; Et eksplosivt mix af Hard Rock, Metal og Rockabilly, som tro mod 50’ernes Rock ‘n’ Roll, spilles med kontrabas i stedet for elbas. 

Grumpynators har spillet over 130 koncerter og har været på tour med Volbeat og Magtens Korridorer, og spillet med bands som Supersuckers, Supercharger, Skullclub, Batmobile, Sea, Lucer, Franklin Zoo, The Whisky Priest og mange andre. 

De har spillet i lande som Tyskland, Holland, Østrig, Schweiz, Danmark, Norge, Sverige og Finland og interessen for deres live-optræden er støt stigende, og det sker oftere og oftere at der meldes udsolgt i forsalg til deres koncerter i Danmark. Grumpynators har en fantastisk, loyal, festhungerende og voksende fanskare fra store dele af Europa og USA, hvor en kerne af dem er kendt for at rejse rundt og se bandet i forskellige lande. 

Musikken favner bredt fra glade og festlige rytmer til benhårde guitar riffs, og appellerer på den måde til et mangfoldigt publikum. Især fans af navne som Motorhead, Green Day, Ramones, Volbeat, Metallica, og Johnny Cash vil elske Grumpynators og deres Motörbilly genre. 

I marts 2017 havde Grumpynators worldwide release med deres 2. studiealbum ”City of

Sin” på Target Records , og følger dermed op på debuten Wonderland fra 2015. City of Sin er skrevet i samarbejde af bandets 4 musikere, og er produceret i samarbejde med Jacob Hansen fra Hansen Studios (Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy, Pretty Maids). 

Ligesom forgængeren “Wonderland”, fra 2015, så har “City of Sin” også modtaget mange fantastiske anmeldelser undervejs fra mange respekterede magasiner og musikkritikere over hele verden.

Grumpynators spilles flittigt på lokale radiostationer rundt om i verden og spilles også på lokale og nationale danske radiostationer, herunder “MyRock”, hvor de har været i rotation med 1. singlen fra “City Of Sin” albummet med sang “Take The Last Dance With Me”, som der også er lavet musikvideo til. Desuden også udgivet på et limited 7″ vinyl EP med et eksklusivt bonusnummer på B-siden. 

I 2016 blev bandet nomineret til GAFFA Award som Årets Hard Rock Release of the Year, og ligeledes nomineret som den bedste danske alternative udgave til High Voltage Rock Awards og blev senere valgt som TAK ROCK!’S bidrag til COPENHELL, hvor de åbnede Pandemonium scenen med stor succes.

Grumpynators består af 4 erfarne musikere, med en fortid I bands som Taggy Tones og Jackal. Tilsammen har de indspillet 13 studie albums, har bidraget med numre til mere end 30 compilation albums og været gæstemusikere på 3 Volbeat albums.

Grumpynators er:

Emil Øelund – Vokal & guitar,

Christian Nørgaard – Guitar

Jakob Øelund – Kontrabas

Per Fisker – Trommer.