Mike Tramp

 

Musikalsk foredrag med Mike Tramp

Oplev en af dansk underholdnings mest farverige og viljefaste skæbner. 

Mike Tramp er sandsynligvis den eneste, der har optrådt i både Madison Square Garden og til Køge Byfest, har hilst på Jacques Chirac og drukket te med Ozzy Osbourne, lavet film med Tom Hanks og været æresmedlem af rideklubben i Stenløse. 

 

Allerede som 14-årig, lander Vesterbro-drengen på forsiden af de danske popblade. Året efter, forlader han skolen og bliver som sanger i gruppen Mabel landets største teenageidol. 17 år gammel, vinder han Melodi Grand Prix med en sang, der skal forfølge ham resten af livet. I 1980’erne flygter han til USA, sælger millioner af plader med White Lion og optræder med nogle af rockens største navne. Her prøver Mike Tramp at leve et liv med Harley Davidson, penge og Stillehavsudsigt. I dag har han prøvet at miste det hele igen. 

 

Mike fortæller på en hyggelig og engageret måde om sit liv og oplevelser som rockstjerne krydret med humor og sange fra sit store musikkatalog. Det bliver en gennemgang, hvor følelserne vil være uden på tøjet. Mike besejrede verden, fik alverdens rigdomme og succes, men mistede det hele. Hvordan rejser man sig igen? – alt dette og mere, forklarer Mike Tramp indlevende i hans foredrag.

 

Foredraget varer fra 60 min